När städningen blir för mycket

De flesta vet hur tufft det är att flytta, mycket ska hinnas med under tidspress och ofta är det mycket känslor inblandade. Flyttstädning är ett moment som mitt i allt tar tid och energi.

En flytt är krävande nog som det är, det ska packas och bäras och städas. Många väljer istället att släppa städningen, vilket är helt rätt val när man har så mycket annat att tänka på. En flyttstädning är betydligt mer tidskrävande och omfattande än en vanlig städning, det är otroligt viktigt att varje liten yta görs ren när man flyttstädar. Att lämna över ett skitigt hem till de som ska flytta in är inte ett alternativ. När man ska anlita en städfirma som hjälper en med sin flyttstädning i Lund eller den stad man befinner sig i, är det viktigt att välja en firma som har kunskap om just flyttstädning.

Medan du är i ditt nya hem

Det är optimalt att passa på att få hemmet städat medan man är i sitt nya hem och packar upp och grejar. Lägg din tid på det som är roligt och låt en firma sköta städningen helt och hållet. Du kommer med gott samvete att kunna lämna över ditt gamla hem till de som ska flytta in. Flyttstädarna tar dessutom med sig allt som behövs och du kan tömma det gamla hemmet helt, även från dina städverktyg och städmedel. Flyttfirman städar allt man kan städa; de städar bakom ugnen, torkar lister, rensar avlopp, putsar fönster, allt.