Magasinering i Täby – förvara dina saker säkert

Har du en massa extra saker som du inte får plats med i ditt hem? Lösningen finns nära dig. I Täby kan du förvara dina saker på magasinering, säkert och torrt.

Emilia bodde än så länge hemma, men hon letade för fullt efter det perfekta hemmet. Det var inte lätt att både hitta ett jobb och en bostad, köerna var långa och arbetsbristen hög. Trots det höll hon huvudet högt och fortsatte kämpa. Som den loppisfantast Emilia var, så kunde hon inte hjälpa att handla på sig en del saker.

Men i hennes hem var det omöjligt att få plats med mer. Det var fullt och hon ville fortsätta att köpa på sig saker till hennes framtida hem. För att Emilia inte skulle behöva bo i ett rum fullt med saker och kunna fortsätta sin inköp, så funderade hon på om magasinering kunde vara något, där hon säkert kunde förvara sina saker.

Smart att använda sig av magasinering

Emilia letade efter ett ställe hon kunde magasinera sina saker på. Det var då hon såg att det var möjligt att magasinera ägodelar i Täby. De hade bra villkor och erbjudande. Lokalen var värmestyrd och höll en jämn värme för att sakerna inte skulle ta skada.

Utöver det hade de ett samarbete med ett vaktbolag och även Anticimex. Det gjorde att det även var tryggt att förvara saker där. Hon försökte packa sina saker så smart som möjligt för de skulle ta lite plats, men lådorna skulle inte bli för tunga.