Behov av flyttstädning i Solna

För att få tiden att räcka till kan det hjälpa att lämna bort flyttstädning i Solna. På så vis kan man använda sin tid till att prioritera andra saker i livet.

Det nya jobbet hade dykt upp ur tomma intet och tog Annika lite på sängen. Hade det bara varit att gå från en tjänst till en annan så hade det varit ganska enkelt. Men nu var jobbet hon fått på ett av dotterbolagen som låg i en annan stad. Därför kom det upp en hel del andra saker som behövde lösas.

Lyckligtvis var barnen vuxna och hade flyttat ut. Maken kunde jobba på distans så hon skulle tacka ja med det samma. Tjänsten började redan om fyra veckor och under den tiden skulle hon ha fullt upp med att lära upp sin efterträdare. Maken skulle bort på konferens och hade en del att förbereda så de var i stort behov av hjälp runt flytten.

Flytten skulle företaget hjälpa henne med då de hade en flyttfirma de brukade anlita. Dessa packade även så det kändes bra. Det enda som var oklart var hur de skulle klara av att hinna med städningen i den stora lägenheten i Solna. Kanske kunde de hitta ett företag som kunde hjälpa till.

Problem med flyttstädning löst

Annika hörde med dem på personalkontoret för att se om de hade koll på bra städfirmor i området. Något som det visade sig att de hade. Hon fick kontaktinformation och skulle kontakta dem så snart hon fick en lucka under dagen. Det vore väldigt skönt att kunna släppa den delen också.

Städfirman hade en öppning tre veckor senare. Annika kontrollerade med sitt företag om det fanns möjlighet att flytta en vecka tidigare och det var inget problem. Så Annika kontaktade firman som arbetade med flyttstäd i Solna och bokade dem. Hennes företag skulle boka om flyttfirman så allt var under kontroll.

Annika och hennes make flyttade in i sin sommarstuga för att ge flytt- och städfirma tillgång till hemmet. Utan att de behövde göra mer än att låsa upp och senare låsa efter städfirman så flöt allt problemfritt. När hon åkte för att låsa gamla lägenheten kände hon genast doften av rengöring och allt var skinande rent.