Flyttfirma på Södermalm levererar

Flytta har en tveeggad känsla. Den ena att något nytt är på gång. Men också stressen över allt som ska göras innan och under flytten. En flyttfirma i Södermalm kan hjälpa med det senare.

Vardagen är fylld med rutiner och de försvinner inte för att en flytt är i anstående. Då ska man hinna stuva in alla nya uppgifter i ett redan snävt schema. Men den som gjort lite research vet att det finns hjälp att få.

Anna fick nys om en ledig lägenhet och köpte den på stående fot. Inflyttningen skulle vara inom två veckor och det blev bråda dagar. Som tur var hade hon en kompis som jobbat på flyttfirman och visste om möjligheterna att få hjälp.

Södermalms flyttfirma en räddare i nöden

Då blev en arbetsresa inbokad på henne och trots planering stod allt på ända. Hon ringde flyttfirman för att höra om de kunde hjälpa med mer än endast flytt och transport.

Det visade sig att hon bokat det perfekta företaget för hennes uppkomna behov. Hon skulle vara hemma innan flytten men det var ändå för lite tid att hinna med självaste flytten. Hon bestämde sig för att boka hela paketet.

Det innebar att de skulle komma till lägenheten och packa alla saker i firmans flyttkartonger. Sedan transportera allt till den nya lägenheten. När lasset gått skulle företaget skicka städpersonal som skulle göra hela flyttstädningen. På så vis behövde Anna bara lämna nycklarna till sin gamla hyresvärd. Sen var det bara att börja livet i den nya fina lägenheten. Läs mer om flyttfirmor på denna webbsida: flyttfirmasödermalm.com